
آموزش طراحی وبسایت و برنامه نویسی وب
با پیشرفت تکنولوژی و ماشینی شدن انواع تجهیزات، نیاز به علم برنامه نویسی افزایش یافته است. کامپیوتر ها توسط برنامه نویسان، تنظیم خواهند شد. بخش دیگری از این دنیای تکنولوژی، در فضای مجازی و اینترنت وجود دارد. امروزه بیشتر مردم به دنبال یادگیری آموزش طراحی وبسایت هستند. با یادگیری علم طراحی سایت، می توانند نیاز شخصی شان را برطرف سازد و یا اینکه به کسب درآمد بپردازند.
طراحی وب توسط برنامه نویسان انجام خواهد شد. بنابراین برای طراح وب شدن راه طولانی در پیش است. برنامه نویسان با تلاش و پشتکار فراوان، سال ها تلاش کرده اند تا امروز بتوانند که یک وبسایت حرفه ای را برای شما طراحی کنند و تحویل دهند.
اما آیا نیاز است که حتما برای طراح وب شدن، راه چندین ساله برنامه نویس شدن را بپیماییم؟
برای طراح وب شدن دو راه موجود است:
- طراحی وب با کدنویسی
- طراحی وب بدون کد نویسی
طراحی وبسایت با کدنویسی، همان روش برنامه نویسان حرفه ای است.
اما طراحی وبسایت بدون کدنویسی، روش دیگری است که باز هم
ان برنامه نویسان شرایط آن را فراهم کرده اند.
بدون شک یادگیری آموزش طراحی وبسایت بدون کدنویسی آسان تر است. در ادامه هر کدام از موارد بالا توضیح داده خواهند شد.
طراحی وبسایت
امروزه هر کسب و کار موفقی یه وبسایت دارد، چگونگی استفاده اون کسب و کار از وبسایت به خودش وابسطه است. امکان داره که از وبسایت به عنوان منبع اصلی درآمدش استفاده کنه یا اینکه برای معرفی کسب و کارش باشه. پس طراحی وب فقط شروع کار خواهد بود.
هر شخصی برای طراح وب شدن حتما یک دوره آموزش طراحی وبسایت را گذرانده است. پس همه از ابتدا برنامه نویس یا طراح سایت نبوده اند، اگر شما هم قصد طراح سایت شدن را دارید میتوانید شروع کنید.
بدون شک انتخاب یک سایت آموزش برنامه نویسی به عنوان یک منبع برای برنامه نویس شدن یک انتخاب مهم است. وبسایت آموزشی برنامه نویس شو را به شما پیشنهاد خواهیم کرد. برنامه نویس شو یک وبسایت آموزشی میباشد که در زمینه آموزش های برنامه نویسی و مهارت های کامپیوتری فعالیت دارد، و اقدام به تهیه دوره های آموزشی میکند.
شما میتوانید در برنامه نویس شو، دوره های آموزشی مرتبط با طراحی سایت را تهیه کنید و در کوتاه ترین زمان ممکن طراحی سایت را یاد بگیرید.
آموزش طراحی سایت با کدنویسی
در زمینه طراحی وب صحبت کردیم. اکنون به آموزش طراحی وبسایت خواهیم پرداخت.
طراحی وبسایت با کدنویسی یک پروسه نسبتا سخت و زمان بر است.
برنامه نویس میبایست، چندین زبان برنامه نویسی را مسلط باشد تا بتواند یک وبسایت مناسب را ایجاد و طراحی کند.
زبان های برنامه نویسی وب بسیار هستند، اما بهترین آن ها باید توسط برنامه نویس انتخاب شود. برنامه نویس از هر زبان برای قسمت های مختلف وبسایت خود استفاده میکند.
در یک آموزش طراحی وبسایت با کدنویسی، چندین زبان برنامه نویسی مورد نیاز تدریس خواهد شد. ارائه دهنده یا سایت آموزش برنامه نویسی، موظف میباشد که دوره را کامل در اختیار دانشجو قرار دهد. به همین منظور تبدیل شدن به یک برنامه نویس وب ممکن خواهد بود.
یک نمونه از یک دوره آموزش طراحی وبسایت برای شما در ذیر مثال خواهیم داد:
- دوره به تدریس زبان های نشانه گذاری HTML و CSS میپردازد.
- دوره به تدریس زبان های برنامه نویسی PHP و JAVASCRIPT میپردازد.
- دوره به آموزش MYSQL و پایگاه داده خواهد پرداخت.
- دوره به آموزش سئو و بهینه سازی خواهد پرداخت.
گزینه های بالا نمونه از سرفصل های یک دوره عادی از آموزش طراحی وبسایت با کدنویسی میباشد.
برنامه نویسی وب به چند دسته تقسیم بندی خواهد شد؟
- فرانت اند
- بک اند
فرانت اند چیست؟
به نمای ظاهری وبسایت و سمت کاربر فرانت اند وبسایت گفته میشود.
ظاهر یک وبسایت توسط زبان های نشانه گذاری HTML و CSS طراحی خواهد شد. اما فریم ورک های دیگری نیز بر اساس همین زبان ها برای طراحی ظاهر وب ساخته شده اند.
بک اند چیست؟
به تمامی اتفاقاتی که در پشت وبسایت رخ میدهد یا سمت سرور است بک اند گفته میشود.
در پشت یک وبسایت کدها و اسکریپت های بسیاری وجود دارند که برای کاربر و بازدید کننده قابل مشاهده نیست. کد های بک اند معمولا توسط زبان های برنامه نویسی PHP و JAVASCRIPT نوشته خواهند شد.
پس اگر قصد یادگیری آموزش طراحی وبسایت با کدنویسی را دارید، میتوانید از سایت آموزش برنامه نویسی برنامه نویس شو استفاده کنید.
آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی
در وبسایت های آموزش برنامه نویسی، آموزش طراحی وبسایت بدون کدنویسی نیز وجود دارد که میتواند توسط مدرسین مختلف ارائه شود.
طراحی وب بدون کدنویسی، یک موقعیتی را به وجود آورده است تا افرادی که به کدنویسی علاقه ندارند یا اینکه وقت یادگیری کد نویسی را ندارند، بتوانند وبسایت مورد علاقه یشان را طراحی کنند.
برنامه نویسان زیادی در یک شرکت یا کمپانی جمع شده اند و یک شرایطی را فراهم ساخته اند تا بتوانیم، وبسایتی را بدون کدنویسی طراحی کینم.
طراحی وب، بدون برنامه نویسی وب امکان پذیر نیست. بنابراین برنامه نویسان وب با کدنویسی در زمینه طراحی سایت یک سیستم مدیریت محتوا یا cms تولید میکنند تا کاربران بتوانند تنها با چند کلیک وبسایتشان را راه اندازی کنند.
سیستم مدیریت محتوا یا سی ام اس یک محیط از پیش کدنویسی شده است که کاربران با وارد کردن یک سری اطلاعات میتوانند وبسایت شان را راه اندازی کنند.
از جمله سیستم های مدیریت محتوا یا سی ام اس میتوان، وردپرس و جوملا را نام برد که در این زمینه فعالیت دارند و بیش از ۵۰ درصد از بهترین وبسایت های دنیا توسط این سیستم ها طراحی شده است. برای آشنایی بیشتر با وردپرس به سایت آموزش برنامه نویسی برنامه نویس شو مراجعه کنید.
در صورت تمایل به شرکت در دوره آموزش طراحی وبسایت ، میتوانید از طریق یک سایت آموزش برنامه نویسی مانند برنامه نویس شو اقدام کنید.
سایت آموزش برنامه نویسی برنامه نویس شو، در زمینه آموزش های برنامه نویسی و مهارت های کامپیوتری فعالیت دارد و دوره های آموزشی بسیاری را تولید کرده است.
در آموزش طراحی وبسایت بدون کدنویسی شما به طراحی وب مسلط خواهید شد، و میتوانید که انواع وبسایت ها را بدون یک خط کدنویسی طراحی کنید.
آموزش طراحی وبسایت با وردپرس به این صورت است که، شما یک قالب وردپرسی رو خریداری خواهید کرد، سپس به ویرایش المان ها و آیتم های قالب خواهید پرداخت تا جایی سایت مورد نظرتون ایجاد بشه و قابل استفاده بشه.
پس اگر در یک دوره آموزش طراحی سایت بدون کدنویسی در یک سایت آموزش برنامه نویسی همانند برنامه نویس شو شرکت کنید، میتوانید به وردپرس و طراحی سایت با آن مسلط شوید و وبسایت مورد نظر خود را بعد از دوره طراحی کنید.
وردپرس چیست؟
وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که توسط یک کمپانی آمریکایی ساخته شده است، این شرکت با کمک برنامه نویسان خود توانسته است یک بستری را فراهم کند که افراد متعددی بتوانند وبسایت خود را به صورت رایگان در آن بستر طراحی کنند.
طراحی هر وبسایتی نیاز به کدنویسی دارد، اما وردپرس با فراهم کردن این شرایط توانسته است که به افراد زیادی کمک کند تا بدون دانش برنامه نویسی ، در کمترین زمان ممکن وبسایت خود را طراحی کنند.
در صورتی که دوست دارید قبل از یادگیری طراحی وب بدون کدنویسی با وردپرس آشنا شوید، دوره مقدماتی وردپرس رو از سایت آموزشی برنامه نویس شو پیشنهاد میکنم.
برنامه نویسی وب چیست و چگونه انجام میشود؟
برنامه نویسی وب و طراحی وب کاری است که توسط کدنویسان وب انجام میشود. برنامه نویسانی که به زبان های مورد نیاز برای طراحی وب مسلط هستند شرایط انجام طراحی سایت را دارند.
برنامه نویسی وب به این صورت است که برنامه نویس، با استفاده از زبان های برنامه نویسی، فرانت و ظاهر وبسایت را طراحی میکند. اگر وبسایت نیاز به بک اند داشته باشد، برنامه نویس ملزم به طراحی و کدنویسی بک اند وبسایت با استفاده از زبان های برنامه نویسی مورد نیاز است.
زبان های برنامه نویسی و نشانه گذاری بسیاری در برنامه نویسی وب و طراحی وب مورد استفاده قرار میگیرند که تعدادی از آن ها را نام میبریم: HTML5 & CSS3 & PHP & PYTHON & JAVASCRIPT .
در یک سایت آموزش برنامه نویسی آموزش های بسیاری در زمینه آموزش طراحی وبسایت و برنامه نویسی وب وجود دارد که میتوانید از دوره های مجازی استفاده کنید تا در طول چندین روز یا ماه طراح سایت شوید.
سایت آموزش برنامه نویسی “برنامه نویس شو” در زمینه برنامه نویسی وب، دوره های متعددی را تولید کرده است که میتوانید در این وبسایت با توجه به مشاوره های مدرسین یک زبان برنامه نویسی را را برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس وب آغاز به یادگیری کنید، و طی مراحلی به یادگیری زبان های بعدی بپردازید.
چگونه برنامه نویس وب شویم؟
در ادامه به شما خواهیم آموخت که چگونه برنامه نویس وب شوید.
همانطور که قبلا اشاره شد، برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس وب باید آموزش طراحی وبسایت را دیده باشید.
طراحی وب با کمک کدنویسی های سمت کاربر و سرور انجام می پذیرد، بنابراین یادگیری کد نویسی وب مهمترین اصل است. اما پیشتر راجع به اینکه میتوان طراحی وب را بدون کدنویسی یادگرفت صحبت کردیم، ولی در کل یک وبسایت با کدنویسی ساخته میشود.اکنون اگر تصمیم گرفته اید که برنامه نویسی وب را یادبگیرید و کدنویس شوید در ادامه همراه ما باشید.
در یک سایت آموزش برنامه نویسی مسلما آموزش طراحی وبسایت وجود دارد، در یک دوره آموزش طراحی وبسایت اصول و زبان های برنامه نویسی زیر تدریس می شود:
- آشنایی با دنیای اینترنت و وب
- آشنایی با روش های طراحی وب
- آشنایی با سیستم های مدیریت محتوای وب
- آموزش زبان نشانه گذاری HTML
- آموزش زبان نشانه گذاری CSS3
- آموزش زبان برنامه نویسی PHP
- آموزش زبان برنامه نویسی JAVASCRIPT
- آموزش زبان برنامه نویسی PYTHON
- آموزش مای اس کیو ال و پایگاه داده
- و سایر آموزش های دیگر با توجه به نظر مدرس…
خب اگر شما در یکی از دوره های آموزش طراحی وبسایت در یک سایت آموزش برنامه نویسی مانند سایت برنامه نویس شو ثبت نام کردید باید طبق سرفصل های دوره خود پیش بروید . در ادامه یک راهنمایی کلی از صفر تا صد برای شما ذکر میشود.
راهنمایی صفر تا صد برنامه نویس وب شدن از سایت آموزش برنامه نویسی
اگر مایل هستید که برنامه نویس وب شوید بهتر است که در ابتدا اسکلت سازی یک سایت را با کمک زبان نشانه گذاری HTML یاد بگیرید. بنابراین شروع به یادگیری آن کنید.
بعد از این که اسکلت سازی سایت را یاد گرفتید به سراغ پوسته سازی آن بروید و با کمک CSS توانایی پوسته سازی سایت را به دست بیاورید. اگر به خوبی به CSS , HTML , JS مسلط شوید، شما برنامه نویسی فرانت اند سایت را یاد گرفته اید.
مرحله بعدی در طراحی وب، یادگیری روح دادن و جان بخشیدن به سایت است که با کمک زبان های برنامه نویسی PHP و JS و… امکان پذیر است. بنابراین بعد از گذراندن این مرحله شما برنامه نویسی بک اند را نیز فرا خواهید گرفت.
اکنون برنامه نویسی فرانت و بک یک وبسایت را یاد گرفته اید و اگر تمرین کافی داشته باشید و پروژه های آزمایشی را انجام بدید، قادر خواهید بود که پروژه های دیگران را انجام بدید و یک برنامه نویس واقعی بشید. بنابراین حتما به یک سایت آموزش برنامه نویسی مراجعه کنید.
1 دیدگاه
عالی مرسی